Kája na cvičáku

12.10.2009 14:30

Tak ke včerejšku vážíme krásných 26 kg. Oproti klukům jsme fakt malý, ale co slečny mají být "drobné".

Včera jsme byli na cvičáku. Až na to, že se Kája hodlala oběsit na vodítku, když uviděla fenku labradora Tinu, tak jí to docela šlo. Dostali jsme pochvalu i od vrchní cvičitelky!

- zvládáme sedni levou zadní,

- lehni nás moc nebaví, ale také umíme (na něco dobrého i s nožičkama vzorně pod sebou),

- ke mě zvládáme od lidiček, když jsme sami a teď cvičíme od pejsků. Vzhledem k tomu, že Kája miluje každého psa jde to obtížně!

- částečně umíme vstaň ikdyž je pro Káju divný, že má stát a nejít vstříct hafanům, což náš malý neposeda ne a ne pochopit,

- k noze nám jde na pamlsek a asi tři kroky bez pamlsku, ale když zavoláme k noze tak i ví co se che a opravdu jde (cvičíme teď sestavičku na spartakiádu - k noze, za pochodu sedni a lehni, pánička pokračuje v chůzi, zase k noze, otočka a zase celé zpátky - zatím nás zdržují pauzy na pamlsky)

- a kůli paní Rakovanové jsme začali trénovat výstavní postoj, abychom na jaře neudělali na svodu nějaké faux pas :),

a učíme sedni nebo zůstaň u každého přechodu (podle toho co čeho by si zrovna musela sednout).

 

Jinak nám padá jeden zoubek za druhým. A začínají se nám klubat nádherné velké klofáky. Také jsme již koupili balení žrádýlka pro velká mimča Puppy. Máme také nové vodítko pro velkého pejska - Rogz for dog - nastavitelné - má více kovových ok pro karabinu - takže můžeme mít vodítko metr nebo dva. Výborné na cvičák.

—————

Zpět


Kontakt

Kája a Aida

Praha

602 277 144
723 755 148